בדיקה גניקולוגית. נקודות לבנות

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

21/06/2017 | 07:49 | מאת: NOT_FOUND

שלום אמא שלי בת 47 בריאה בד״כ. מזה כחצי שנה יש לה דימומים (כנראה מחזור) פעמיים בחודש. עם כאבים בבטן תחתונה וגב תחתון. הלכה לרופא נשים בחודש שעבר הסתכל וראה נקודות לבנות.ביצע אולטרסאונד שהיה תקין. ביצע פאפ ושלח הפניה לבצע ביופסיה. היא הלכה לביטםסיה ושם הרופא (רופא אחר) אמר שאין צורך בביופסיה לפני שיש תוצאות של פאפ. השאלה שלי, מה זה אומר נקודות לבנות?? האם בהכרח זה סרטן הרחם? מה זה אומר?

לא אוכל להתייחס ללא קבלת תשובה של משטח צוואר רחם פאפ וביצוע קולפוסקופיה נמתין לקבלת תשובות

21/06/2017 | 10:05 | מאת: NOT_FOUND

אבל מה זה המושג הזה נקודות לבנות? זה יכול להיות גם לא משהו חמור?

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה