שימור ביציות בגיל 37 עם אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

18/06/2017 | 13:10 | מאת: שני

שלום ד"ר סוריאנו, אני מעוניינת להתחיל תהליך של שימור ביציות, עוד חודשיים בת 37. מאובחנת עם אנדומטריוזיס ובתשע שנים האחרונות נטלתי גלולות באופן קבוע (ללא ווסת). אני רווקה, כרגע לא חושבת להביא ילד לבד..האם מאוחר מדי לעשות שימור ביציות? האם תמליץ על התהליך? *אני יודעת שהנגעים יושבים אצלי במעי ולא המליצו לי על ניתוח. אלא ישר על שימור. תודה, שני.

לא אוכל להתייחס ללא היכרות עימך , תלונותייך הערכת אוטרסאונד ייעודי ובדיקת רזרבה שחלתית כמו גם בדיקתך אשמח באם תיצרי עמנו קשר

18/06/2017 | 17:52 | מאת: שני

תודה רבה על המענה. מבינה, בהתאם לכך הזמנתי תור למרפאתך:)

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה