כאבים כחודש לאחר ניתוח תסביב שחלה וקיבוע

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

11/03/2017 | 10:05 | מאת: תסביב שחלה חוזר

שלום, לפני כחודש עברתי ניתוח תסביב שחלה בפעם ה4. בניתוח בוצע קיבוע לשחלה על ידי קיצור הליגמנטים. כחודש אחרי הניתוח עדיין יש לי כאבים שבאים והולכים באותה בשחלה. הרופאה שלי עשתה לי אולטראסאונד לפני 3 ימים ואמרה שהכל נראה בסדר ושאקח אדויל פעמיים ביום למקרה שיש איזו דלקת. גם הייתי במיון לפני שבועיים בשל הכאבים והם גם אמרו שהכל נראה תקין בשחלה. הכאבים אינם בעוצמה של כאבים בתסביב שחלה אבל הם בעוצמה שאני לא יכולה לעמוד לכמה דקות וצריכה לשכב מקופלת. האם זה הגיוני שעדיין יש לי כאבים מהניתוח ? האם זה בגלל הקיבוע? האם יכול להיות שיש שם דלקת או זיהום כלשהו? מה ניתן לעשות ? אשמח לעזרתך! תודה!

לצערי לא אוכל לסייע ללא היכרות עימך. בדיקתך. כולל בדוחוה ניתוח ובמיוחד הניתוח האחרון כל האפשרויות שציינת רלוונטיות כמובן

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה