כאבים חזקים לאחר ניתוח קולוסקופיה בחלל הבטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

09/03/2017 | 05:33 | מאת: סיון

עשיתי ניתוח קולוסקופיה להוצאת התקן מחלל הבטן,תוך כדי הניתוח היתגלה שההתקן עשה כוויה בחלל הבטן.מה עושים במצב כזה,הכאבים לאחר הניתוח איומים ובילתי ניסבלים

את חייבת לשוב ולהיבדק יתכן ונכון לחזור למנתח ולבית החולים בו נותחת לשם בדיקה חוזרת לא אוכל לסייע ללא בדיקתך

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה