ציסטה? היסטרוסקופיה?

דיון מתוך פורום  כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה

02/10/2002 | 17:26 | מאת: שילה

שלום רב, לפני 5 שנים עברתי ניתוח להוצאת ציסטה בשל תסביב של השחלה הניתוח היה דחוף, לפני 4חודשים עברתי שוב אותו ניתוח לפרסקופיה רק שהפעם לא היה תסביב יש לציין שבפעם הראשונה זה היה פתיחת בטן. כבר כמה שנים שאני סובלת מציסטות חוזרת וכאבי בטן תחתונה ניסיתי טיפול בגלולות ואין הרבה שיפור בu.s האחרון שעברתי יש ציסטה 5 ס"מ בשחלה ימנית ופוליפ בגודל 1 ס"מ בחלל הרחם כך גם היה בבדיקה לפני חודש וחצי. אני מאוד נואשת כי הרופא נשים שלי חושב שצריך לבצע היסטרוסקופיה שכחתי לציין שאני virgo ואני מפחדת לבצע את זה מה דעתך? האם יכול להיות שהכאבי בטן הם גם בגלל הידבקויות בלפרוסקופיה אמרו לי שהיו הידבקויות והם ניקו את זה רק שזה יכול לחזור שוב. האם היסטרוסקופיה עושים בהרדמה והאם אפשר לתפור שוב את הבתולים? מצטערת על המייל הארוך אני די נואשת שנה טובה שילה

שלום לך, איו כמובן ביכולתי לענות לך באופן פרטני על כל השאלות לשם כך יש להכירך לדעת מה טיב הציסטות הקודמות מה מאפייני הציסטה הנוכחית. במידה וימצא הכרח לבצע לפרוסקופיה נוספת, ניתן לבצע במקביל היסטרוסקופיה אבחנתית ללא קושי למרות שטרם קיימת יחסים ללא פגיעה בבתולים. אנא צרי קשר (ע"י הקשה על שמי תקבלי את מס הטלפון) ואסייע לך להגיע לתל השומר או לכל מרכז שתחפצי.

מנהל פורום כירורגיה גינקולוגית - אנדומטריוזיס, לפרוסקופיה, היסטרוסקופיה