חור מקולרי מלא

דיון מתוך פורום  רשתית

27/05/2013 | 08:13 | מאת: שוש

בת 61 לפני כשבוע עברתי ניתוח קטרקט ,בביקורת בבדיקת OCT נמצא חור מקולרי מלא שנוצר כנראה לפני כ-3 חדשים. שאז אובחנתי כסובלת מקטרקט והופניתי לניתוח. שאלתי: עד כמה דחוף להגיע למומחה רשתית? ומה הסיכוי לקבל טיפול שיחזיר את הראיה התקינה בעין או שלפחות ישפר אותה. נאמר לי שאינני צריכה לשנות תכנית לנסיעה לשבועיים לחו"ל באמצע יולי, כי אין דחיפות מיוחדת. תודה רבה

שלום שוש הייתי ניגש בשבוע שבועיים הקרובים. זה אינו חירום אבל כדאי לרכז מהר את המידע ולתכנן פעולה בהתאם. ייתכן ויהיה צורך לשקול ניתוח- והוא מצריך מחשבה והתארגנות.

מנהלי פורום רשתית