ילד בן שבע: דיסקה כיפרמית עם בצקת קלה מקולה שמורה

דיון מתוך פורום  רשתית

22/08/2016 | 21:05 | מאת: טלי

שלום וברכה, בני בן השבע עבר היום בדיקה אצל רופאת עיניים. הבדיקה הייתה תקינה ברובה. קיבלנו הפנייה לייעוץ נאורופטלמולוג. בהפניה נאמר על הרשתית "דיסקה כיפרמית עם בצקת קלה מקולה שמורה". מה פירוש הדבר? יש לציין שפנינו בגלל קושי בקריאה. נראה שהוא מתקשה להבחין בסימני הניקוד הקטנים, בעוד אותיות הוא מזהה בנקל. תודה מראש

שלום טלי הממצא הוא שינוי בעצב הראיה ויש צורך לברר אם הוא תקין או לא... חשוב למצא בעל נסיון בתחום... .כפי שהופנית

מנהלי פורום רשתית