טשטוש

דיון מתוך פורום  רשתית

20/05/2016 | 15:17 | מאת: שני

בת 40 בבדיקה אצל האופט קאי לא הצליחה לשפר לי את הרגאיה מספר 4 ושלחה אותי לרולא עי ניים גם שם לג הצלחתי לראות מרחוק ואני ריכה לעשות צילום oct...הוא זרק שאולי מדובר בבצק. רש.ית ... אני בליץ שמתי לעיתיח רחיקות עדשות מגע ומשקפיי ראיה כמעט ולא האם זה משו שיכול להשפיע זיהום מעדשות המגע או שלא שמתי משקפיים עם מספריחית גבוה 4 ?חשוב לציין שאף פעם לא היתה לי ראיה 66 התרגחתי לראו. לא טוב

שלום שני מה שאת שואלת זו רפואת עיניים על רגל אחת. יש כל כך הרבה סיבות לפגיעה בראיה- לכן הולכים לבדיקה. הרופא שולח לעוד מדידות לפי הצורך וכך מתקדמים באבחנה.

מנהלי פורום רשתית