הסתכלות ישירה על השמש

דיון מתוך פורום  רשתית

08/05/2016 | 17:39 | מאת: שולי

שלום. לא ידעתי שזה לא מומלץ לכן עשיתי זאת והסתכלתי על השמש במשך מעל לשעה וחצי ברצף. מאז עברו 24 שעות ואני עדיין רואה כתם שכאילו מסתיר כל מה שאני מסתכלת כליו ישירות וכשאני רואה אור הכתם גדל ממש ויש לי כאבים חזקים בעין ימין וכאבי ראש חזקים בצד ימין. השאלה שלי היא איך מטפלים בזה ואם יש סיבה ללכת לרופא בכלל ואם כן מה הדחיפות של הפנייה לרופא. תודה מראש

שלום שולי זה עלול לגרום לכוייה ברשתית לא רצוי אם לא חלף רצוי להיבדק

מנהלי פורום רשתית