זריקות אווסטין

דיון מתוך פורום  רשתית

08/08/2015 | 22:16 | מאת: שרה

לבני בן 35 הוחלט לבצע FA בעין שמאל לאחר שאובחן לממצא שמתאים ל CNV , האבחון הינו: רשתית צמודה, עובי מקולרי 312 קרוב לפויב מורם, קבל זריקה אחת של אווסטין, מתוך שלוש, לפני כעשרה ימים, אך עדיין אין שיפור בראיה, שאלתי אחרי כמה זמן אפשר לראות שיפור בראיה.

שלום שירה צר לי על ה CNV של בנך. עדיין שמח שיש לנו אפשרות לטיפול (הזרקה) שלא היה קיים לני יותר מ 10 שנים. הטיפול לוקח זמן ואין מה לדאוג אם עדיין אין שיפור. זו הסיבה שנותנים 3 הזרקות בתור טיפול ראשון. סבלנות

מנהלי פורום רשתית