AMD

דיון מתוך פורום  רשתית

21/06/2015 | 16:03 | מאת: יהודית

אני בת 73.בעין שמאל יש לי חור מקולרי שנסגר, ו CME (מה זה)קשה. הרופאה המטפלת לוחצת עליי לקבל 3 זריקות אווסטין לעין שמאל. פניתי לדעה שנייה לרופא עיניים מ"הדסה" ירושלים, והוא אמר שלעין שמאל דבר לא יעזור ולא צריך לעשות זריקות. יש כאן שתי דעות מנוגדות. מה עליי לעשות?

שלום יהודית AMD - אין לך לפי מה שכתבת CME - זו בצקקת במקולה (מרכז הראיה). ברור שכדאי ומומלץ לפנות לבדיקה של רופא שלישי.... אני מניח שלכל אחד מהם היתה סיבה טובה לאמר מה שאמר..... וזה יוכל להישות רק על סמך בדיקה (של עינך והצילומים) ועל רקע הידע והנסיון של כל אחד.

מנהלי פורום רשתית