דלקת לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  רשתית

22/05/2015 | 08:47 | מאת: שלמה

ב 12.5 עברתי ניתוח removal of epi retinal membranes לאחר ניתוח קודם pars plana vitrectomy. מטופל כרגע בטיפות nevanac, oflodex ו- cosopt להורדת לחץ תוך עיני. העין עדין מודלקת עם הפרשה, אך ההפרשה פחותה יחסית לימים הסמוכים לניתוח. העפעף נפוח. יש לי ביקורת ביום שני הקרוב. האם יש צורך לראות רופא עיניים קודם בגלל שהדלקת עדיין לא עברה או שזה לא דחוף? אולי להחליף טיפות במקום האופלודקס? בתודה מראש.

שלום לא ניתן לקבוע זאת בדיבור או כתיבה לאחר ניתוח אני מעדיף להתייחס לחומרה ולבדוק כל ספק... מצד שני- אם יש שיפור ולא החמרה מאז הניתוח - נשמע שאין משהו לחוץ... הלא כן? בהצלחה

מנהלי פורום רשתית