נוזלים בעין

דיון מתוך פורום  רשתית

29/04/2015 | 13:02 | מאת: אלי

שלום לפני כשבועיים הרגשתי מועקה בעין ימין עשיתי כמה ימים של שטיפה עם תה אך כשהדבר לא הועיל הלכתי לרופא. מתברר שיש לי ירידה משמעותית בראייה בעין ימין. בבדיקה רגילה הרופא לא מצא דבר ושלח אותי לצילומים הוא טוען שכנראה יש הצטברות נוזלים בעין שגורם לירידה בראיה. יש לציין שאין לי סכרת ואני בדרך כלל בן אדם בריא. מדאיג אותי המועקה והירידה הפתאומית מה אני אמור לעשות ?

שלום אלי ממש קשה להתייחס לתיאור. יש המון מחלות הכוללות "נוזלים בעין", מלבד הנוזלים הנורמלים המצויים בעין. כנראה לאחר הבירור ניתן יהיה לברר יותר טוב הפרטים

מנהלי פורום רשתית