נקודות שחורות בראייה

דיון מתוך פורום  רשתית

24/04/2015 | 12:22 | מאת: זס

שלום, יש לי נקודות שחורות רבות בראייה. אני מאוד סובל וזה פוגע לי קשות באיכות החיים. איני מתפקד. הייתי אצל רופא עיניים ואופטומטריסט שאמרו לי שהקרנית בסדר והרישתית בסדר. מדמיין אני לא.! אני רוצה לציין שאני בכלל לא אוכל פירות וירקות, אבל בכלל לא. אולי זה קשור לזה שחסר לי ויטמינים בגוף? אולי הבעיה היא זה בעצם חוסר ויטמינים בגוף ואם אתחיל לקחת ויטמינים המצב ישתפר??

שלום זס אין מידע ברפואה העכשיוית על קשר לויטמינים וסוג האוכל. אני משוכנע שזה חשוב לאכול פירות וירקות, מהרבה סיבות אחרות. הנקודות שאתה מספר עליהן - הן דבר שכיח. הן קשורות לשינויים החלים הג'ל העין - הקרוי - זגוגית. זה אינו מסוכן לראיה או לבריאות העין - אלא "מעצבן" לעיתים.

25/04/2015 | 14:10 | מאת: זס

שלום דוקטור בלפר, אני רוצה לציין שהנקודות והחוטים השחורים שאני רואה הם החמירו בחודשים האחרונים... עד לפני שנה ראיתי פחות חוטים והיום אני רואה המון חוטים שחורים ונקודות שחורות... זה יעבור מתישהו? כי בינתיים זה רק מחמיר.. אין לזה טיפות עיניים או משהו? אני ממש לא יודע מה לעשות, זה מטריף את השכל..

שלום שוב הנקודות והחוטים הם עכירויות בג'ל העין. אין דרך ידוה היום להמיס או להוציא אותם.... לצערי. רוב האנשי לומדים לחיות עם זה - אבל זה לוקח חודשים....

מנהלי פורום רשתית