דחוף. תרופה שגורמת סחרחורת

דיון מתוך פורום  רשתית

16/01/2015 | 10:33 | מאת: ליזה

שלום. אמא שלי בת 83 בתפקוד מעולה, עברה ניתוח עקב היפרדות רישתית. נמצא גם חור במקולה. בעקבות הניתוח התפתח קטרקט ענק.ביום ג היא עברה ניתוח להסרתו ובאותו ניתוח סגרו את החור באמצעות גז. היא מקבלת oflex, sterodex , atrospam. כשהיא מטפטפת את הatrospam, היא מרגישה סחרחורת, אובדן שיווי משקל, וקושי לתפקד. בבית החולים לא עונים לשאלתה. האם עליה להמשיך עם טיפות הatrospam בכל מחיר? האם התרופה הזו הכרחית להחלמת הניתוח? תודה

שלום מקווה שכבר פניתם לייעוץ. הייתי מפסיק כל תרופה שבספק ופונה מייד למיון פנימי + עיניים

מנהלי פורום רשתית