ראיה מעוותת לאחר ניתוח חגורה+קטרקט+ERM+קטרקט משני

דיון מתוך פורום  רשתית

10/12/2014 | 21:36 | מאת: מתוסכלת

שלום. לאחר כל הניתוחים אני עדין לא רואה טוב מעין ימין. שתי רופאים מומחים אמרו לי שזמן ישפר אבל אני לא אראה 6/6 אף פעם. האם יש משהו שאפשר לעשות- תרגילים או משהו אחר? תודה מראש

שלום למתוסכלת לצערנו, יש מגבלות לרפואה וליכולות של הרופאים - מצויינים ככל שיהיו. אולי תעזור לך השקפה נוספת: אם היתה הפרדות רשתית יכולת להתעוור לחלוטין בעין הזו. מזל שטופלת בזמן. מזל שיש לנו טכניקות חדישות וטובות לטיפול בכך. אולי בעוד זמן הן תשתפרנה. לא ידוע לי על תרגילים שיעזרו בוודאות, תוכלי אולי לנסות נוירו-ויזי'ן.... אם לא יעזור לפחות לא יזיק. http://www.enaim.co.il/index.asp?id=203

מנהלי פורום רשתית