שטף דם בעיניים

דיון מתוך פורום  רשתית

22/11/2014 | 14:18 | מאת: דוד

כדורסלן בן 17.5. בעת משחק כדורסל קיבל מכה באזור עין שמאל, כולל אצבע לעין. הופיע שטף דם בשתי העיניים. 1. מה יכולה להיות הסיבה לשטף דם גם בעין שלא נפגעה ישירות? 2. לדברי רופא העיניים אין נזק לעיניים ושטפי הדם יחלפו. האם אפשר להמשיך באימוני כדורסל וחדר כושר או שיש להמתין ועד מתי ומה הסיכון אם ימשיך בלי להמתין?

שלום רב, שטף הדם בלחמית העין אכן נספג לרוב מעצמו- ואינו מהווה בעיה או סיבה לא לשחק כדורסל. הבדיקה גם שללה נזק אחר לעין..... בכל מקרה של ספק שינוי, הייתי מתייחס לחומרה ופונה לבדיקה נוספת. בברכה, ד"ר נדב בלפר

מנהלי פורום רשתית