POSTERIOR VITREOUS DETACHMENT RE

דיון מתוך פורום  רשתית

26/10/2014 | 12:40 | מאת: עופר.ב

ביום שלישי האחרון בערב פתאום החלו "לעופף" כל מני דברים לא מזוהים בעין ימין קבעתי דחוף תור למחרת לרופא עיניים והוא אומר שזה היתנתקות של הרישתית ואין מה לעשות עליי להתרגל למצב האם זה נכון? האם באמת לא ניתן לעשות כלום? כמוכן העין גם כואבת לי ורגישה לאור השמש זו האבחנה שהשתמש בה הרופא POSTERIOR VITREOUS DETACHMENT RE ואלו המימצאיםRE PVD FLOAT SMALL HEMORR OND VESSELS אשמח לתשובה דחוף ע"מ לדעת מה עלי לעשות תודה רבה

הייתי ניגש לעוד בדיקה ולו רק מחמת הספק איני יכול לתת תשובה יותר ללא בדיקה לעיתים רחוקות התהליך הזה יכול להיות מלווה בקרע ברשתית - ואותו צריך להלחים בלייזר

מנהלי פורום רשתית