קרע ברשתית ולייזר

דיון מתוך פורום  רשתית

12/05/2014 | 10:40 | מאת: שלמה

עברתי מספר טיפולים בלייזר בגלל קרעים ברשתית לפני כ 10 ימים. הראיה בעין הפגועה עדיין לא חזרה לאופטימלי. כמה זמן לוקח לעין להחלים? בנוסף הופניתי לצילום עין OCT בגלל חשד ל GA ניוון יבש. האם ניתן לבצע את הצילום כאשר הראיה בעין המטופלת לא חזרה לתיקנה, או עדיף לחכות להחלמה ? תודה על תשובתך.

שלום שלמה טיפול הלייזר הזה לא נועד לשיפור הראיה אלא לאיחוי הקרע- כדי שלא תתפתח הפרדות רשתית. אין בעיה עם צילום בעת ההחלמה..... אין קשר בין השניים

מנהלי פורום רשתית