הפרדות זגוגית ותיקון חורים בלייזר

דיון מתוך פורום  רשתית

08/04/2014 | 23:42 | מאת: ענת

שלום, אני בת 38, יש לי קוצר ראיה של מינוס 8.00 בשתי עיניים. לפני כשבוע הובחנתי בהפרדת זגוגית בעין ימין וחורים הרשתית (נאמר לי שיש לי רשתית דקה) שתוקנו בלייזר. האם הטשטוש ופסים שחורים שזה שטף דם שקיימים לי עכשיו בעין ישארו לתמיד או שההופעות יעלמו לפחות חלקית? האם יש דברים שאני יכולה לעשות על מנת למנוע החמרת המצב? האם מותר לי לעשות ספורט ,אני הולכת לחוג פילטיס? תודה מראש.

ענת שלום, בדרך כלל חלק מהדימום נספג אך ייתכן וישארו נקודות צפות בזגוגית. חשוב לנסות להימנע בזמן הקרוב, מטילטולים משמעותיים. אחכ ניתן לחזור לשגרה. כדאי לזכור כי הרשתית הדקה יכולה להקרע ולכן, עם כל שינוי לפנות לבדיקת רופא עיניים בהקדם. ד"ר נדב בלפר

מנהלי פורום רשתית