עכביש וזבוב בעיניים

דיון מתוך פורום  רשתית

15/02/2013 | 15:44 | מאת: זוהר

לפני כחודש שבוע לפני יום הולדתי ה-60 התחילו לי הבזקים ותחושה של עכביש בעין ימין.מיר רצתי לרופא עיניים.בקושי התרגלתי וקיבלתי את זה מבחינה מנטלית ואתמול הרגשתי אותו דבר בעין שמאל והפעם ההרגשה שיש לי זבוב. אני ממש מדוכדת מהעניין, למרות שהרופא אמר לי שזה מהזדקנות. ושהמוח מתרגל לתופעה. בכל אופן רוצה לדעת אם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי למנוע החמרה. ואם יש משהו לא בסדר שעשיתי שגרם לכך. (בקיץ האחרון בעקבות פריצת דיסק הלכתי המון לים. דאגתי כמובן לעור אבל לא כ"כ כיסיתי על העיניים.- יכול להיות שחשיפה מוגזמת של העיניים לשמש גרמה לכך?) אם העכביש לא עבר אחרי חודש: יש סיכוי שהוא ייעלם?

שלום זוהר זה לא נעים אבל מאד שכיח. כנראה לא יכולת להתנהג שונה בכדי למנוע זאת. אכן, מדובר בשינויים בג'ל העין (זגוגית) אשר אינם נעלמים, אולם המוח מתרגל אליהם וזה מפריע פחות עם הזמן.

מנהלי פורום רשתית