החלמה לאחר ניתוח וויקטורמיה

דיון מתוך פורום  רשתית

09/02/2014 | 10:57 | מאת: איציק

שלום רב אשתי עברה לפני. 7 שבוועות. ניתווח ויקטורמיה. ושמו. לה גז בעיניים לאחר הפרדה רשתית. הפרדה היתה למטה באיזור 7 9 ונאמר לה שאסור שיגיע מים וכן אסור לבריכה רציתי לשאול מה הסיבה. לכך וכמה זמן וכן אמרו שאסור. לנסוע לירושלים כמה זמן מומלץ כך

שלום איציק מקווה שהרשתית אכן חזרה למקומה ההמלצה להימנע ממי בריכה היא בשל החשש מזיהום. לרוב אני ממליץ על הימנעות של כחודש לאחר ניתוח שגרתי לא כדאי לנסוע למקומות עם הבדלי גובה ניכרים אם לא חייבים – עד לספיגה של הגז. בשלב זה כבר נשמע לי שאפשר.

מנהלי פורום רשתית