ירידה בחדות הראיה

דיון מתוך פורום  רשתית

03/12/2013 | 17:30 | מאת: אמנון

לאחר איבחון ירידה בחדות הראיה שלי, עשו ל בדיקת OCT ולהלן המימצאים עין ימין על פני השטח מדגמת ממברנה אפירטינלית ברובה מורמת מעל פני השטח. עובי המרכז לפי המפה כ- 650 מיקרון מדגמת CME מרשימה וגם בועה מרכזית קטנה של נוזל תת רשתית. אין חריגה מהמבנה התקין בשכבות שמתחת לרשתית. עין שמאל על פני השטח מדגמת ממברנה אפירטינלית עדינה. עובי המרכז לפי המפה כ- 480 מיקרון מדגמת CME מרשימה למדי במרכז. אין חריגה מהמבנה התקין בשכבות שמתחת לרשתית.. שאלות: א. מה עושים ? ב. ממה זה נובע? אני בן 64 ועברתי לפני 20 שנה ניתוחי ירוד בשתי העיניים תודה!!

שלום אמנון אני מקווה שאתה מבין שזה לא המקום או הדרך להציע טיפול. בכל זאת- על פניו מדובר בצמיחה של קרום על פני הרשתית בשתי עיניך. לרוב מטופל בניתוח. בהצלחה

מנהלי פורום רשתית