טיפול לייזר ל CSR

דיון מתוך פורום  רשתית

01/10/2013 | 15:24 | מאת: אני

שלום. אובחנתי עם CSR כרוני (כבר 5 שנים) בשתי העיניים והוצע לי טיפול לייזר (Ar) לתיקון הנזילה. מקריאה ברשת אני מבין שטיפול זה לא עוזר לאורך זמן ומיושן, וכן מציעים טיפול מסוג PDT במינון נמוך.. בעיין אחת הנפיחות מופיעה ממש קרוב לפבלה ומקריאה הבנתי שטיפול לייזר יכול לגרום לנזק במקרה כזה. אשמח לקבל ייעוץ. תודה רבה.

שלום אני מקריאה ממה שכתבת נראה לי שאתה אכן מעודכן ומקבל ייעוץ מצויין. אין לצערי, באמתחתי, שום תרופת פלא אחרת. לכל אופציה יתרונות וחסרונות.

03/10/2013 | 18:30 | מאת: אני

כנראה שאני מעודכן, אבל את המידע רכשתי דרך קריאת מאמרים ולא קיבלתי ייעוץ. הדבר היחיד שהוצע לי הוא טיפול בלייזר לצריבת הכלי הדולף, בלי לומר לי שיש אלטרנטיבות או שקיים סיכון בשימוש בלייזר. ה PDT בכלל לא עלה כאופציה... האם יש סיבה שלא הוצע לי? זה טיפול נפוץ או רק פרטי? יש עוד אלטרנטיבות שאני צריך לדעת מהם? כמו כן, האם יש אתר שמסביר את סוגי הטיפולים בעברית? תודה.

מנהלי פורום רשתית