רשתית

דיון מתוך פורום  רשתית

28/08/2013 | 20:32 | מאת: ורד

נבדקתי אצל רופאת עינים עקב הבזקים בעין ימין כשאני מזיזה את הראש הרופאה טענה שהכל תקין אני בחרדה מה ניתן לעשות מעבר לבדיקה שעברתי האם הבזקים קשורים לרשתית כי בעבר עברתי קרע בעין שמאל ונעשה לי ליזר הרופאה נתנה לי הרגשה שאני סתם נודניקית מה לעשות והאם יש עם ההבזקים בעיה תודה

ורד שלום רב, ברור שאין תחליף לבדיקה. כל מה שאומר הוא השערתי. ראוי להיבדק שוב אם את לא שקטה. אולי יש בעיה נוירולוגית? אולי לחץ דם? בעיה בכלי דם? הכל תלוי בהכרות עימך ובדיקה. הייתי פונה גם לרופא המטפל. בהצלחה, ד"ר נדב בלפר.

מנהלי פורום רשתית