שאלה על כניסת אבק לעין

דיון מתוך פורום  רשתית

25/08/2013 | 11:06 | מאת: סמי

שלום רב, אתמול בערב עת פתחתי לילד שלי שקית קורנפלקס של תירס , עף לעין שלי אבק מהקורנפלקס לתוך העין ממש מיד שטפתי את העין ושמתי גנטיל לעיניים , האם יש בזה משהו מזיק ? האם עלי לפנות לרופא ? אין לי אודם או משהו רק מלפני המקרה דקירות ושריפה עקב יובש .. אודה להכוונה .. תודה רבה לך

סמי שלום רב, אם אין החמרה- זה קרוב לוודאי יישטף עם הדמעות. בברכה, ד"ר נדב בלפר.

10/03/2014 | 22:21 | מאת: דנה

בעלי עבר ניתוח ויטרקטומי לפני חמישה חודשים. לאחר הניתוח נוצרה דלקת חזקה אשר הובילה לעוד מספר התערבויות כירוגיות, לפני כחודשיים הוחלט לבצע ניתוח נוסף בעקבות קטרקט טראומטי. לפני כחודש בעלי עבר ניתוח נוסף בשל הפרדות חלקית של הרשתית. שמו לו גז. כעת הוא לא רואה כמעט כלום בעין. השאלה כמה זמן לוקח עד שהגז מתנדף? אני מאד מראש על ההתייחסות והעצה. דנה

מנהלי פורום רשתית