טיפול ספורטיבי אחרי ניתוח היפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  רשתית

22/07/2013 | 18:52 | מאת: ר

שלום רב, אימי עברה לפני שלושה חודשים ניתוח היפרדות רשתית עקב קרע ברשתית שנגרם כתוצאה מקרום שהצטבר עקב קוצר ראייה. כחודש לאחר מכן (לפני חודשיים), נאלצה לעבור ניתוח נוסף עקב היפרדות רשתית. בניתוח השני נעזרו בסיליקון ולא בגז כלקח מהניתוח הראשון. מאז הניתוח השני החלמתה משביעה רצון. מאחר ואימי עסקה בספורט באופן תמידי, שאלתי היא האם היא יכולה לשוב ולעסוק בפעילות ספורטיבית. אם כן איזו? תודה רבה!

שלום ר הייתי שואל את מי שבדק אותה, כמובן. אם הכל תקין - איני רואה סיבה שלא תשוב לפעילות ספורט - רצוי ללא חבלות ראש.

מנהלי פורום רשתית