חור מקולרי

דיון מתוך פורום  רשתית

02/02/2013 | 18:36 | מאת: כהן תמר

החור המקולרי שליהוא -= עובי 198 מיקרון - מה המשמעות. האם המצב יכול להשתפר או אני זקוקה לחשוב על ניתוח

מצטער תמר. יש צורך בסיכום קליני אישי של כל המידע. לא נוכל לעשות זאת אונליין. חשוב איך נראה הצילום עכשיו וקודם. כמה את רואה. מה מידת הקטרקט והערכה מקצועית כמה הוא (הקטרקט) אחראי על פגיעה בראייתך. בהצלחה

06/02/2013 | 18:46 | מאת: כהן תמר

אני עברתי כבר נתוח קטרקט - אי לכך התשובה שלך בקשר לקטרקט בטעות יסודה. בכ"ז הייתי רוצה לקבל תשובה -האם אני צריכה לעבור נתוח .החור בגודל של 198 מיקרון תודה

מנהלי פורום רשתית