עכירות והבזקים בעין שמאל

דיון מתוך פורום  רשתית

05/07/2013 | 06:09 | מאת: מוטי

לפני יומיים ראיתי עכירות בעין שמאל והבזקים בצידה השמאלי, ביצעתי בדיקה אצל רופא עיניים מומחה, והממצאים היו שאין לי קרע ברשתית. שאבוא לביקורת בעוד 10 ימים. בינתיים שאלתי אותו האם ניתן לקרוא כיוון שאני בתקופת בחינות,הוא המליץ בעיקר לא לעשות מאמץ פיסי. האם יש מצב שהעכירות וההבזקים יעלמו ?

שלום אלו אכן ההנחיות המקובלות. אין בעיה לקרא. העכירות נשארת בתוך העין אך לרוב זזה הצידה ו/או המוח לומד להתעלם ממנה. ולכן מבחינים בה פחות עם הזמן. הרבה זמן.

מנהלי פורום רשתית