צריבה חזקה בעין ואני רואה כלי דם שלא היו בעין

דיון מתוך פורום  רשתית

30/03/2020 | 23:55 | מאת: שני

שלום, אני חודשיים לאחר הלייזר לתיחום חורים ומאז הלייזר אני מרגישה צריבה חזקה בעין וצורך עז לשפשף בעיו. מרגישה כמו דקירות זזות של סכין בעין שאלתי 2 רופאים והם אמרו שזה יובש ואין מה לעשות .אבל הוא לא חולף במשך חודשיים. רציתי לדעת אם זה יעבור מתישהו

שלום. היובש לא קשור לרשתית או ללייזר. להרבה אנשים יש יובש בעיניים ולא תמיד חולף. אפשר להרטיב עם טיפות מסוג ׳תחליפי דמעות׳. נמכר בבתי מרקחת ללא מרשם. בריאות

מנהלי פורום רשתית