נקודות שחורות זעירות לאחר ניתוח ויטרקטומיה

דיון מתוך פורום  רשתית

29/01/2020 | 14:40 | מאת: גב

שלום רב, עברתי ניתוח ויטרקטומיה לפני כשבועיים, לאחר שהתגלו קרעים והיפרדות חלקית של הרשתית. בבדיקה שניה אחרי הניתוח; הרשתית במקומה, הלחץ התוך עיני תקין ויותר מ-50% מהגז נספגו. ככל שהגז נספג והראיה (המטושטשת) חוזרת, אני מבחין בנקודות שחורות זעירות, מעטות יחסית, יש לומר. האם אלו שאריות דימום מהניתוח שצפות להן בג'ל ושיספגו בקרוב? או שיש צורך להיבדק לפני הבדיקה הבאה? תודה רבה.

שלום אלו יכולות להיות בועיות גז או דלקת. לא ניתן לדעת בודאות ללא בדיקה - שאין בעיה ברשתית

מנהלי פורום רשתית