צילום עיניים לבת 16 וחצי

דיון מתוך פורום  רשתית

18/01/2020 | 13:45 | מאת: קרן

אשמח לדעת מה התשובה הזאת אומרת פענוח צילומי עיניים - פלורסצאין בשתי העיניים מילוי וסקולרי כורואידלי ורטינלי תקין. בשלבים מאוחרים מודגם דלף קל מדיסקות . "דיסקות חמות" כמו כן דלף קל מדפנות כלי דם דיסטליים טמפורליים היקפיים.

18/01/2020 | 13:50 | מאת: קרן

וזה פענוח של oct בשתי העיניים מבנה הרשתית ושקע פוביאלי שמורים. פני הזגוגית צמודים. עובי הרשתית המקולרית מגיע ל-305/301 מיקרון. )ספקטרליס(

שלום זה קצת חורג מהנורמה. צריך לקבל פיענוח מרופא שגם בודק העיניים האיבחון כולל הכל. לא רק צילום.

18/01/2020 | 21:55 | מאת: קרן

יש לי מה לדאוג? הלחיץ אותי קצת ויש לנו תור רק בעוד חודש לרופא עיניים בשניידר

מנהלי פורום רשתית