היפרדות רשתית חוזרת חודש לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  רשתית

16/09/2019 | 01:09 | מאת: נעמה

שלום רב, ד"ר בלפר, בעלי נותח על ידיך ב13.8.19 ניתוח חירום של היפרדות רשתית וקרע גדול ברשתית. בניתוח הונחה רצועת סיליקון סביב הרשתית, הוזרק גז, והונחחה עדשה רפואית עקב גירוד של חומר מסיים בעין. היום 15.9 הגענו למיון עיניים עקב טענתו של קובי כי שוב רואה חצי מסך שחור. במיון עיניים רופא מתמחה איבחן היפרדות רשתית אך הוחלט לנתח בבוקר. האם לא ייגרם נזק בלתי הפיך? וממה יכולה להיגרם שוב היפרדות רשתית לאחר שבביקורת האחרונה, הכל היה בסדר. תודה שאתה קורא❤️🙏

שלום נעמה מניח שכבר טופל - איני בבית החולים בעת הנוכחית בריאות ושנה טובה

מנהלי פורום רשתית