ריטיניטיס פיגמנטוזה מה יהיה

דיון מתוך פורום  רשתית

28/08/2019 | 19:19 | מאת: גל

היי דר, אחי בן 30, גילו לו את מחלת ה rp בגיל צעיר מאוד. אך יחד עם זאת הוא מתפקד כמו אדם רגיל קשה לזהות אצלו את המחלה. תודה לאל. אבל יחד עם זאת אני מרגישה את התסכול שלו בעיקר במקומות חשוכים. **האם יש פיתוח חדש ? אנחנו מוכנים לשלם כל סכום! **האם יש טיפול מסויים שהוא יכול לקחת על מנת לשפר קצת את הראייה? **היינו אצל מומחה רשתית לא מזמן, והוא אמר בביטחון מלא שאחי לא יגיע למצב של עיורון. האם הדבר הגיוני? כי בכל מקום אני קוראת שבסופו של דבר כולם מגיעים למצב של עיורון. אני נורא מפחדת. תודה מראש.

שלום גל יש לא מעט תת סוגים של המחלה הזו. לכן מתבטאת באופנים שונים. אין עדיין לצערנו תרופה מוכחת ובדוקה, אבל המון מחקר. נקווה שבקרוב נדע יותר.

מנהלי פורום רשתית