ראייה כפולה באור זוהר

דיון מתוך פורום  רשתית

23/04/2019 | 22:11 | מאת: נעמי

אני מרכיבה מקיפים שנים. התחילה ראייה כפולה פתאום רק שאני מסתכלת על אורות זוהרים כמו שלטים או רמזורים או פנסי מכוניות . איני יכולה לנהוג בלילה כי האורות נראים כפול מהמכוניות והרמזורים. כבר ניסו מיספר אופטקאים עדשות פריזה ועדיין לא נפתרה הבעיה. עם מדבקת פריזמה ראיתי טוב. לא מובן למה. האם בגלל בעיה של ממברנה ברישתית שיש לי לא מצילחים להתאים פריזמות? הרופא שלי טוען שאין קשר לרישתית. מה נכון?

שלום לא ניתן להחליט בלי בדיקה מקיפה יכול להיות קשור בעקיפין לממברנה. אבל לרוב - לא.

מנהלי פורום רשתית