התנזלות הזגוגית של העין

דיון מתוך פורום  רשתית

16/01/2019 | 15:10 | מאת: רעות

שלום רב ד"ר לפני כחצי שנה החלו להופיע אצלי באופן פתאומי פלוטרים. הייתי בבדיקת עיניים ונאמר לי שהכל תקין ושזו תחילת התנזלות הזגוגית (לא pvd). מאז ועד היום יש החמרה כמעט יומית בכמות של הפלוטרים. נבדקתי מאז עוד מספר פעמים ושוב, הכל היה תקין (ללא קרעים ברשתית). כמה זמן מתרחש תהליך התנזלות הזגוגית? האם עד סוף התהליך הזה ממשיכים להופיע עוד ועוד פלוטרים? אודה לתשובתך. רעות

שלום רעות אין כללים ברורים. ואין דומה בין האנשים. מה שחשוב זה לוודא שאין קרעים או הפרדות רשתית

מנהלי פורום רשתית