חרירים ברשתית לילד בן 11

דיון מתוך פורום  רשתית

10/01/2019 | 22:46 | מאת: קרולין

שלום. שלשום בני קיבל במיטה בעין בבית הספר. החלתתי לקחת אותו להיבדק בבית חולים. לאחר בדיקה במיון עניים והתייעצות בין מספר רופאים אמרו לי שלבני בן ה 11 יש חרירים על הרשתית בשני העניין. מנהל המח' בדק אותו ואישר את הדיאגנוסטיקה. ביקש בירור נוסף בסוף החודש ודיבר על אפשרות בטיפול בלייזר. שאלתי: כמה חמור זה בגיל הזה? האם ניתן לו להמשיך בפעילות גופנית למרות המבצ? האם טיפול בלייזר יכול לתת מענה לתווך ברוך? האם המצב יכול להחמיר המהירה? תודה מראש על המענה. קרול

שלום מציע לא לבצע פעילות גופנית מחמת הספק- פשוט לא ראיתי או בדקתי אותו.

מנהלי פורום רשתית