רשתית דקה וחורים ברשתית

דיון מתוך פורום  רשתית

01/01/2019 | 13:23 | מאת: גיא

שלום, לאחר בדיקה נאמר לי שאני מתאים לבצע ניתוח להסרת משקפיים בלייזר, אך צריך לבדוק את הרשתית. בבדיקת רשתית אצל רופא עיניים נאמר לי שהרשתית שלי דקה בחלקים מסוימים ושיש לי לטיס עדין. בנוסף הרופא מצא חור ברשתית ושלח אותי לטיפול בלייזר. יש לציין שלא נתקלתי באף אחד מהסימפטומים של חורים ברשתית (גושים צפים, טשטוש, עמימות...) האם חובה לטפל בחור והאם זה דחוף? האם זה מונע ממני לבצע ניתוח להסרת משקפיים בלייזר?

זו החלטה עפ נסיון הרופא הבודק. מדובר בטיפול מניעתי. לא מחכים להפרדות....

מנהלי פורום רשתית