רפלקס אדום בבדיקת רשתית

דיון מתוך פורום  רשתית

18/11/2018 | 18:48 | מאת: גל

שלום. אשמח לדעת על מה מספר רפלקסים אדומים בבדיקה לא תקינים יכולים להעיד?

שלום מצטער- לא מבין במה מדובר. אפשר לקבל סיפור מלא ושאלה ספציפית. אשמח לנסות לענות

18/11/2018 | 19:54 | מאת: המשך

אני שבוע לאחר השתלת קרנית ולא רואה כלום. לכן הרחיבו לי את האישונים ועשו לי בדיקה לרשתית (חשד להיפרדות רשתית). בגלל מצב הקרנית אז לא ניתן לראות בבירור את הרשתית. מה שכן - הרופאים שהם רואים רפלקסים מוגברים/רפלקסים אדומים לא תקינים בבדיקה העצמאית שנעשתה באמצעות מנורה. רציתי לדעת על מה רפלקסים אלה יכולים להעיד? זה הממצא היחיד שכרגע יש.

מנהלי פורום רשתית