נימים אדומים בעין וראיה לא חדה

דיון מתוך פורום  רשתית

05/08/2018 | 05:15 | מאת: ע.י.ט.

יש לי אדום בעין בגלל שפשוף של עדשות שרבתי עם העין בשביל להוצאי לפני 4 חודשים בערך, ושמתי משחה שאשאירה לי כמו נימים אדומים בעין וירד לי האכות של הראיה שמתי כל מיניי טיפות למניהם ולא חזר ,לפני שובועים שמתי עוד פעם ליראות אולי זה רק ניראה פסיכולגי אדום ולא נהיא יותר אדום סמתי קצת טיפות וירד טיפה אדום אבל העין לא נוח לי איתה מציקה וקצת אדומה האם שווה לי להשתמש בסיטומצין (הטביוטיקה )להעין ??

מציע שתיגש לבדיקת רופא לפני שימוש נוסף בעדשות מגע או תכשירים שונים

מנהלי פורום רשתית