סכיזיס (כמו "זבוב" בעין)

דיון מתוך פורום  רשתית

07/05/2018 | 10:17 | מאת: גטא

אני בת 60, אתמול קיבלתי אבחון של סכיזיס ועברתי טיפול בלייזר. מיום שישי אני רואה כתם שחור דמוי זבוב שבא והולך בעין ימין. הזבוב לא נעלם גם לאחר הטיפול בלייזר. האם לאחר הטיפול בלייזר עליי להיות במנוחה ולהימנע מספורט, פילאטיס או פלדינקרייז? האם להימנע ממחשב וטלפון או ממאמץ אחר לעין? והאם יש הנחיות כלליות לשמירת העין או דברים שחשוב שאדע? תודה רבה

שלום הטיפול לא אמור להעלים הזבוב. נועד להגביל את איזןר הסכיזיס למנוע הפרדות רשתית. כדאי להמנע קצת ממאמצים פיסיים. אין בעיה עם מחשב או קריאה

מנהלי פורום רשתית