קרע ענק ברישתית בעין ימין לאחר pvd

דיון מתוך פורום  רשתית

15/04/2018 | 13:24 | מאת: רוזה

שלום דוקטור. אני עברתי במשך פחות מחודשיים אחרונים pvd בשתי עיניים וקרע ענק עם היפרדות רשתית מסביב הקרע בעין ימין. .עברתי 2טיפולי לייזר .עדיין יש לי הבזקים בחושך והפרעות של עננים חוטים וזבובים. אני אחרי חודש לאחר טיפול השני. מתי אני יכולה לשחות בבריכה? ועד מתי יהיו לי כל התופעות מפורטים. תודה רבה מראש.רוזה

שלןם רוזה אין מניעה לשחות בבריכה הנקודות והקוים לא ייעלמו - הם אולי יידעכו ההבזקים אמורים להיפסק חשוב להיות במעקב

מנהלי פורום רשתית