ממברנה ברישתית וראייה כפולה

דיון מתוך פורום  רשתית

27/03/2018 | 18:45 | מאת: נעמי

שלום, האם ממברנה עובי 573 צריך לנתח? האם הניתוח אכן מצליח ומה הסיכונים .לפני כשנה התחלתי לראות כפול באורות מסנוורים האם יש קשר לממברנה? ביצעתי CT ראש. היה תקין. הייתי אצל 2 אופטיקאים שטענו שיש לי פזילה והחלפתי משקפי ראייה כבר פעמיים ולא היה שינוי. האם יש קשר לממברנה או כיצד ניתן לפתור ראייה כפולה מכיון שאני חוששת לנהוג. אודה

שלום נעמי עשית מקבץ מידע - לא הצלחתי להבין הנתונים או השאלה. תוכלי לנסח מחדש? איפה הממברנה? מה הקשר שלה ל CT ראש? אם יש פזילה- יכול לגרום לכפל ראיה אגב- לא הממברנה נמדדת אלא עובי הרשתית - האם זו כוונתך?

28/03/2018 | 10:07 | מאת: נעמי

תודה, אכן עובי הרישתית 571. מכיון שהתלוננתי על ראיה כפולה הופנתי ל ctראש, והתשובה היתה תקינה. האופטיקאי ונ_וראופתלוגי אמרו שיש פסילה סמויה ואני צריכה משקפי פריזמה, ניסו להתאים לי ו 2 זוגות משקפיים עם הפריצה לא פתרו את הבעיה ואין להם תשובה עבורי. שאלתי יכול להיות שעובי הרישתית גורם לראיה כפולה ולסנוורים? האם יש בדיקה נוספת לאבחון הסיבה?

מנהלי פורום רשתית