לאחר ניתוח קטרקט

דיון מתוך פורום  רשתית

18/06/2013 | 10:18 | מאת: חן 1

ד"ר שלום אני 4 חודשים לאחר ניתוח קטרקט היתה לי בעיה של שריטה בקרנית זה קרה חודשיים לאחר הניתוח ראיתי כמו ערפל , ניתן לי סטרואידים ואנטיביוטיקה. עכשיו יש לי בעיה חדשה שאני רואה כמו קורי עכביש נאמר לי שזה הג'ל בעיין האם כל זה כתוצאה מהניתוח שעברתי יש לציין לפני הניתוח לא היתה שום בעיה תודה לתשובתך

שלום חן שני האירועים חשובים ושווים התייחסות (כפי שהיתה) אך בהחלט אינם (!) קשורים לניתוח הקטרקט. הם קורים גם ללא ניתוח באותה מידה.

מנהלי פורום רשתית