פציע בעיין - SCH טמפורלי

דיון מתוך פורום  רשתית

17/12/2017 | 13:22 | מאת: דואגת

נפצעתי בבית, יש שתף דם גדול וקצת אי-נוחות. בדקו אותי ולא מבינה את התוצאות. בבקשה עזרה, יש לי בעיה ? קרנית : בעין שנפצע שקופה - מה זה בבקשה? SCH בעין שמאל לאחר חבלה לעין. מומלץ טיפול תחליפי דמות וקומפרסים קרים לחץ ת.ד. 12 עפעפיים תקינה לחמית : SCH טמפורלי בעין שנפצע, עין שניה - לחמית שקטה קרנית : בעין שנפצע שקופה לא נצבעת העין הטובה - שקופה לשכה קדמית עוצ קשתית שלמה אישון עגול מגיב עדשות pciol דיסקה תקינה עם חריר NC הערות: RAPD שלילי,אישונים PERRLA

שלום רב, בפורום זה אנו לא מפענחים תוצאות של בדיקות. אנא פנה לרופא העיניים המטפל בך. בכבוד רב, צוות רשת " עיניים"

מנהלי פורום רשתית