זריקת אווסטין במהלך דלקת עיניים

דיון מתוך פורום  רשתית

25/10/2017 | 23:46 | מאת: יוסי

שלום רב, לאימי התגלה לפני מספר שבועות AMD רטוב והיא נדרשה בשלב זה לקבל 3 זריקות אווסטין, אחת בחודש. זמן קצר לאחר שקיבלה את הזריקה הראשונה (לפני שבוע) החלה אצלה דלקת עיניים ויראלית. 1. האם ייתכן שיש קשר בין הזריקה לדלקת 2. במידה שהדלקת לא תחלוף עד מועד הזריקה הבאה, בעוד כ-3 שבועות, האם ניתן יהיה להזריק למרות הדלקת ?

1. האם ייתכן שיש קשר בין הזריקה לדלקת לא סביר 2. במידה שהדלקת לא תחלוף עד מועד הזריקה הבאה, בעוד כ-3 שבועות, האם ניתן יהיה להזריק למרות הדלקת ? לרוב לא רצוי להזריק בזמן דלקת פעילה

מנהלי פורום רשתית