תופעת 'זבוב בעין' וטניס

דיון מתוך פורום  רשתית

24/10/2017 | 17:24 | מאת: רמי

שלום ד"ר לפני יומיים החלה לי בעין שמאל תופעה של חוט דק מרחף ואתמול רופא עיניים אבחן זאת כ-vitreous floater. הרישתית היא ללא חורים או קרעים. מאחר ואני שחקן טניס חובב ומתמיד (משחק כבר הרבה שנים שלוש פעמים בשבוע) אני מתלבט האם אני יכול להמשיך ולשחק או שמא זה עלול לגרום נזק לרישתית. אני בן 68. תודה לעצתך, רמי

24/10/2017 | 17:37 | מאת: רמי

ובהמשך לאותה שאלה: האם יש סיכון בשחיה? אני משתדל לשחות פעמיים בשבוע כל פעם שעה ומשלב בין הסגנונות חזה וחתירה. רמי

שלום רמי. הייתי נזהר מספורט כמו טניס בתקופה הקרובה. או כל ספורט עם חבטות. שחייה אינה מהווה בעיה, לדעתי.

25/10/2017 | 09:28 | מאת: רמי

תודה דוקטור תוכל בקשה לייעץ מהי 'התקופה הקרובה' - ימים? שבועות? חודשים? רמי

מנהלי פורום רשתית