צלקות ברשתית לפעוטה בת 2.9

דיון מתוך פורום  רשתית

06/06/2017 | 13:29 | מאת: שירן

מבדיקת עיניים שגרתית לאחר חשד לפזילה מועטה בעין שמאל, התגלו אצל הבת שלי בת 2.9 צלקות מרובות ברשתיות של שתי העיניים. אנחנו מטופלים בהדסה עין כרם, אבל לא שאלנו מספיק שאלות בגלל ההלם, עדינו בדיקה של הרשתית בהרדמה מלאה וצילמו את הממצאים. כנראה שהיא נדבקה בזיהום שמעבר על ידי צואה של כלבים-toxcara ab . השאלה שלי היא לגבי הצבע הלבן שרואים בתמונות. השחור הבנתי שזה נמק/צלקת שלא ניתן לרפא. אך האם את הלבן אפשר להוריד עם הסטרואידים שהמליצו לנו גם בכדי לרפא את הדלקת הפעילה בעין שמאל.? תודה! מצורפות עין ימין ועין שמאל עם כתמים גדולים יותר. לא מצליחה להעלות תמונות.. מה עושים?

שלןם שירן. ודאי כדאי לשאול במקום הבדיקה. בעקרון- הצלקות יכולות להיראות בתמונות .... צלקות לא נעלמות עם טיפול בסטרואידים

מנהלי פורום רשתית