לאחר שנה וחצי של ניתוח ויקטומי

דיון מתוך פורום  רשתית

04/06/2017 | 16:42 | מאת: ארז

שלום לך, אני לאחר שנה וחצי של ניתוח ויקטומי בעקבות הפרדות רשתית, בoct מלפני שלושה חודשים הפרופסור שניתח אמר שישנו קצת קרום ואולי בעתיד אצטרך שוב ניתוח- האישון נפתח ונסגר מתי שבא לו ללא התאמה לעין השניה... 1. : מה הסיכוי שאצטרך שוב ניתוח? בעוד שנה? שנתיים?שלוש..האם הקרום 2.היא הסיבה שאני רואה הכל בקטן יותר? 3.בחודשים האחרונים כל פעם שאני עושה פעילות ספורטיבית יש דופק שאני מרגיש ורואה אותו בעין החולה הרופא אמר שאין מה לעשות אבל זה נשמע לא הגיוני שאין מה לעשות. צרפתי את הצילום oct 4.האם בעולם חקר הרפואה ברגעים אלו יושבים במעבדות בעולם ומנסים לפתח שיטות חדשות בעולם הרשתית? כלומר יש מצב שאקום בבוקר ואשמע על "השתלת רשתית" "ניתוח ויקטומי חדשני " שינוי שיטת הלחמת קרע " האם אתה רואה את זה בעשור הקרוב? תודה על התייחסותך לריבוי השאלות

שלום לך, אני לאחר שנה וחצי של ניתוח ויקטומי בעקבות הפרדות רשתית, בoct מלפני שלושה חודשים הפרופסור שניתח אמר שישנו קצת קרום ואולי בעתיד אצטרך שוב ניתוח- האישון נפתח ונסגר מתי שבא לו ללא התאמה לעין השניה... 1. : מה הסיכוי שאצטרך שוב ניתוח? בעוד שנה? שנתיים?שלוש.. לא ניתן לדעת האם הקרום 2.היא הסיבה שאני רואה הכל בקטן יותר? אפשרות סבירה 3.בחודשים האחרונים כל פעם שאני עושה פעילות ספורטיבית יש דופק שאני מרגיש ורואה אותו בעין החולה הרופא אמר שאין מה לעשות אבל זה נשמע לא הגיוני שאין מה לעשות. אולי לא הגיוני אבל זה המצב. לצערי צרפתי את הצילום octל א מצאתי צילום 4.האם בעולם חקר הרפואה ברגעים אלו יושבים במעבדות בעולם ומנסים לפתח שיטות חדשות בעולם הרשתית? כלומר יש מצב שאקום בבוקר ואשמע על "השתלת רשתית" "ניתוח ויקטומי חדשני " שינוי שיטת הלחמת קרע " כן האם אתה רואה את זה בעשור הקרוב? תודה על התייחסותך לריבוי השאלות

מנהלי פורום רשתית