שאלה על טיפול עיניים

דיון מתוך פורום  רשתית

23/04/2017 | 11:19 | מאת: לוברבום גולדא פריידא

הנני אישה בת 24 נשואה צעירה עשיתי בעבר שדה ראיה ממוחשב שזה יצאהה לא טוב הרופא רשם לי בתוצאות שזה 6/12- ושזה אמינות בינונית ללא נזק ספציפי אני סובלת על קוצר ראיה בגבוה כתוצאה מפגות ויש לי גם חורי ברשתית אני לא יודעת ממתי האם זה כבר חשד לגאולוקומה הבדיקה עצמה יצאה 4/5 ו154 אני רוצה לדעת כמה שיותר מהר תודה רבה

שלום גולדה כדי לאבחן גלאוומה צריך עוד נתונים - אותם יודע ובודק הרופא ששלח אותך לבדיקה יש צורך למזג את כל המידע - לא מספיקים מספרים יבשים כפי שמסרת מציע לשאול את מי שבודק אותך

מנהלי פורום רשתית